REZERVARI +4(0)372 480 500

Ramada Events 2018

                                                                    RAMADA EVENTS

O noua locatie marca Ramada adresata exclusiv evenimentelor vine in intampinarea clientilor cu un nou concept – RAMADA EVENTS.
Putem gazdui evenimente cu o capacitate de pana la 550 locuri, indiferent ca este vorba de nunta, botez sau eveniment privat.
Experienta dobandita pe parcursul celor 6 ani in domeniul evenimentelor, ne ajuta sa va consiliem in organizarea evenimentului pana la cel mai mic detaliu.
Conceptul Ramada Events vine in intampinarea celor care prefera natura, mediul outdoor, centrul punand la dispozitia clientilor mai mult spatiu verde, o atmosfera relaxanta in aer liber. Ceremoniile religioase, primirea invitatiilor la evenimentele private sau receptiile in cadrul intalnirilor business se pot organiza incepand de acum in cadrul noii locatii.
Situata in zona Lunca Argesului, la numai 3 minute de centrul comercial Vivo Mall si la 4 minute de Hotelul Ramada, locatia este una de 5 stele, punand pe primul plan clientul dar si calitatea serviciilor oferite, asigurand desfasurarea evenimentului dumnevostra in cele mai bune conditii.

Evenimente Corporate:

Destinata si intalnirilor business, Ramada Events va poate pune la dispozitie pana la 1000 de locuri, in cadrul careia puteti planifica orice intalnire business/conferinta.
Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati  reprezentatii nostri de vanzari:

- Remus Ivan      – Brand Manager    – 0737 77 00 04

Evenimente Private:

Organizarea evenimentelor de tip nunta, botez sau alt tip de petreceri private reprezinta cartea de vizita a Ramada Pitesti.
Locatia gazduieste evenimente de la 250 pana la 550 persoane si ofera meniuri incepand de la 161 de lei/persoana, acestea putand fi personalizate in functie de preferintele dumnevoastra.

Centrul ofera clientilor un pachet complet: organizator de evenimente, camera executiva deluxe gratuita pentru miri, sampanie de intampinare, cafea, un numar de ospaptari inclusi, tarife speciale pentru cazarea invitatilor, degustarea meniului ales.
Bucatarii nostri au conceput un meniu special pentru cei care doresc sa delecteze oaspetii cu un barbeque, meniu Live Barbeque.
Pentru completarea perfecta a meniului, va recomandam un bar de fructe sau un candy bar, Cofetaria TWIST va aduce evenimentului dumneavostra aroma dulce si eleganta a produselor  pregatite in laboratorul propriu.

  In alegerea celei mai bune variante va stau la dispozitie colegii nostri de la departamentul evenimente:

-         Ana Maria Manea – Event Manager – 0736 002 638
-         Alexandru Vintila – Event Manager – 0726 777 222

Facilitatile Ramada Events:

-Lounge;
-Terasa;
-Bar exterior/interior;
-Gradina private;
-Parcare supravegheata;
-Videoproiectie;
-Aer conditionat;
-Scena;
-Lumini arhitecturale;
-Ponton pe malul raului Arges.

Va asteptam incepand cu anul 2018 !

Video >>>>Ramada_Events_2018