REZERVARI +4(0)372 480 500

Centru de conferinţe

Reuniuni şi conferinţe – Ramada Pitesti


Centrul de conferinte al hotelul nostru este alegerea ideală pentru întâlniri şi conferinţe în orasul Piteşti. Cele 7 săli de conferintă sunt complet echipate. Sălile de conferintă au o capacitate cuprinsa intre  12 – 550 persoane, toate sălile au  lumină naturală şi acces la internet wireless.Ramada Pitesti  este situat la 140 km de Aeroportul International Henri Coandă (cunoscut ca Aeroportul International Bucuresti Otopeni) cu acces imediat pe Autostrada A1.

7 Săli de conferintă
Sălile de conferintă sunt echipate cu sisteme audio-video, inclusiv flipchart-uri şi proiectoare ca dotări standard, la cerere se pot oferi microfoane fixe, mobile, traducere şi interpretare simultană.Diamond Ballroom are o terasă privată cu vedere la oraş, ideal pentru cocktail-uri, recepţii sau ca o zonă de recreere.

Pachete Evenimente
Fie că planificati o reuniune de o zi sau o reuniune de lunga durată Hotelul Ramada Piteşti dispune de un pachet şi pentru tine.

Delegatul Zilei
Puteti oferi reprezentantilor dumneavoastră fructe proaspete şi o gamă variată de băuturi calde. Dimineaţa vă puteti delecta in Restaurantul Coral cu biscuiţi şi muffins, apoi va asteptăm in  Restaurantul Garnet pentru a servi prânzul. În cazul în care doriti, putem servi pranzul şi in sala de şedinţă. Cofetaria Twist vă stă la dispozitie pentru servirea unor specialitati deosebite.

Delegat 24 de ore
La sfârşitul unei zile solicitante relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de o cină bine-meritată. Noi avem solutia, intr-o lungă călătorie spre acasă, va puteti relaxa într-una din camerele noastre. După un somn relaxant, va asteaptă un mic dejun gustos .